Download

Social media inspiratie in je broekzak

Je krijgt 3x per week een herinnering op je telefoon. Zo weet je dat je het tijd is om iets op social media te delen. Je ontvangt relevante berichten die je gemakkelijk kunt aanpassen.

Probeer de Social Media Tip Tool App zelf. GRATIS.


Ontdek het op Google Play
Download in de App Store

Het perfecte bericht

Wil je jouw klanten iets vertellen maar weet je niet precies wat of hoe? Zoek in de app het perfecte bericht. Of bewaar een bericht voor later.

Simpel

Met 1 druk op de knop zet je je bericht op Facebook, Instagram of waar jij maar wilt. Zonder overtypen.

Relevant en leuk

Met de Social Media Tip Tool hoef je nooit meer na te denken over wat je op Facebook kunt zetten. Je ontvangt inspiratie die past bij de dag, het seizoen en jouw salon.

Compleet geregeld

Onze gratis app staat vol met leuke, interessante berichten om met één druk op de knop te delen met je klanten op Social Media. Maar het kan zijn dat je er niet vaak genoeg aan denkt om de app te gebruiken of er gewoon niet aan toe komt. Dat begrijpen we. Daarom hebben we een premium dienst voor je: wij plaatsen drie keer per week een bericht voor je.

Ja de Social Media Tip Tool is écht gratis te gebruiken. Voor altijd. Vraag je je af hoe wij geld verdienen? We vragen jouw leveranciers met ons mee te doen en binnenkort bieden we een aantal handige extra functies tegen betaling.